Registreer je actie

  1. Registreer je actie via www.musicforlife.be
  2. Kies Vlaamse Vereniging Autisme uit de lijst goede doelen
  3. Omschrijf jouw actie, vervolledig het invulformulier en verstuur het formulier
  4. Je ontvangt een persoonlijke login en link naar jouw dashboard via mail
  5. Laat ons via sofie@autismevlaanderen.be weten dat je een actie ten voordele van Vlaamse Vereniging Autisme doet, dan kunnen wij jouw actie ook in the picture zetten. (wij krijgen geen automatisch mailtje van Studio Brussel :()
  6. Vergeet niet om jouw eigen evenement aan te maken op Facebook en VVA als mede-organisator aan te duiden, dan wordt jouw bereik veel groter! ?
  7. Neem foto’s tijdens je voorbereidingen en evenement, bezorg ons foto’s en filmpjes, dan kunnen wij jouw actie voor- of achteraf nog eens in de spotlights zetten op onze Facebookpagina.
  8. Schrijf de opbrengst over naar de Koning Boudewijnstichting met de gegevens die je in je dashboard vindt, deze stort alles door naar VVA
  9. Laat VVA weten hoeveel de opbrengst voor jouw actie was, dan kunnen wij jou uitgebreid bedanken! Brengt jouw actie meer dan 1000 euro op, dan kunnen wij in een school naar keuze een Inleefsessie Autisme kado komen geven als warm dankjewel! *

* De inleefsessie Autisme wordt ingepland in samenspraak met VVA en in de loop van het jaar 2019. Hierbij wordt rekening gehouden met de planning van de normale activiteiten van VVA en de agenda van onze vrijwilligers.