Emo-bandjes voor VVA

Debbie, de creatieve mama van Florien – een tiener met autisme – is ook een actie begonnen voor Music For Life op haar eigen pagina BiekeKreatief. Zo maakte ze armbandjes voor autisme met eigen ontwerpjes. Op haar eigen pagina kan je heel wat leuke dingetjes vinden ten voordele van haar eigen Music for Life actie.❤️

Op vraag van VVA heeft ze nu ook setjes EMO-bandjes ontworpen die gebruikt kunnen worden om aan andere te tonen of je overprikkeld bent of niet. Zo zien anderen hoe jij je voelt en of ze jou beter met rust laten of niet. Misschien een leuk kadootje voor onder de kerstboom?

Er zijn 4 setjes te koop met elk een eigen naam: Egel, Smiley, Happy en Cactus.

Een setje van 2 armbandjes kost 12 euro en kan opgehaald worden op VVA of kan worden verzonden plus verzending- en administratiekosten (verzending 1 setje: 15 euro, voor een bestelling van meerdere setjes kunnen verzendingskosten gedeeld worden). Per armbandje gaat er 2 euro naar VVA, zo steunt Debbie ook VVA met haar creativiteit!

Wil je graag zo’n setje bestellen? Stuur een mailtje naar sofie@autismevlaanderen.be. De voorraad is op dit moment beperkt, van elk setje hebben we op dit moment 5 exemplaren. Armbandjes worden op dit moment niet los verkocht, tenzij er ook vraag naar is. Super hard bedankt aan Debbie om dit zo snel en zo leuk uit te werken!